Automotive

De vraag aan MATCH
Ik wil met mijn sales-organisatie succesvoller worden op het gebied van klantbenadering en commercialiteit. Wij zijn een importeur van personen- en bedrijfswagens. Hoe kan ik dit vormgeven en uitvoeren?

Aanbod van MATCH
Binnen het bedrijf is er een grote differentiatie aan kennis en kunde aanwezig. Om alert en deskundig in te spelen op de wensen en behoeften van de klant is het van belang alle salesmedewerkers te kunnen trainen op elk gewenst niveau. Samen met de opleidingscoördinator en de salesmanager van het bedrijf is er een opleidingsplan ontwikkeld voor alle medewerkers actief in de sales. Van basisverkooptechnieken tot en met persoonlijke effectiviteit en het winnen van complexe salesprocessen.

Het resultaat voor de klant
Het resultaat is een modulair programma dat aan het begin van ieder jaar gepland wordt met voldoende ruimte voor eventuele aanvullingen gedurende het jaar. Van beginnende verkoper tot en met de geroutineerde salespersoon, iedereen die wil blijven leren en ontwikkelen kan op flexibele momenten instappen in het opleidingsprogramma. Op deze wijze is over de gehele breedte de kennis en kunde op salesgebied verzekerd!

Vragenlijsten site

LIFO Benelux BV