Centrale Overheid

De vraag aan MATCH
Ontwikkel een programma voor leidinggevenden waarbij leiderschaps-vaardigheden en persoonlijke effectiviteit aangeleerd worden. Het programma zal worden opgenomen in een syllabus van het Ministerie, waarin opleidingen worden aangeboden.

Aanbod van MATCH
Rondom de theorieën van Leidinggeven en LIFO® wordt een programma aangeboden. Na een eerste kennismakingsbijeenkomst wordt het programma, met beide bovengenoemde thema’s voor de deelnemers op maat aangepast. Na de introductie van de theorie van Leidinggeven wordt geoefend met het toepassen van de verschillende stijlen van leidinggeven, zowel bij oplopende als in teruglopende competentie niveaus. Na deze module krijgen de deelnemers een praktijkopdracht die aan het begin van de volgende module wordt behandeld. De introductie van het LIFO® model vindt vervolgens plaats, waarbij de deelnemers kennis maken met hun eigen LIFO® stijlen. In de laatste training wordt aandacht besteed aan het in de praktijk brengen van zowel LIFO® als Leidinggeven.

Het resultaat voor de klant
Leidinggevenden die zich na de training meer bewust zijn van het effectief kunnen omgaan met hun eigen stijlen van leidinggeven in telkens wisselende situaties. Zij geven daarmee leiding aan medewerkers die zich beter begeleid voelen door hun leidinggevende waardoor zij hun taken effectiever en efficiënter uit kunnen voeren.

Vragenlijsten site

LIFO Benelux BV